Copa wil nu stunten tegen AA Gent

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Copa wil nu stunten tegen AA Gent

Het gaat niet slecht met SC Lokeren. Vorig jaar eindigden de Oost-Vlamingen nog net boven de degradatieplaatsen, nu staan ze in de helft van de rangschikking na het 1-1-gelijkspel tegen Cercle Brugge. Barry Boubacar Copa heeft dan ook veel vertrouwen.

SC Lokeren slikte nog maar drie doelpunten op zes wedstrijden en daar is Lokeren-goalie Barry Boubacar Copa erg gelukkig mee. De Ivoriaan was wel kansloos op de pegel van Stijn De Smet afgelopen zaterdag tegen Cercle Brugge, maar hij heeft wel het vertrouwen dat Lokeren komend weekend kan gaan stunten op het veld van streekgenoot AA Gent.

"We hebben geen sterren in ons team. Er zijn geen fantastische voetballers. Dus we moeten onze punten op een andere manier proberen te behalen. Wij moeten het hebben van inzet, werklust en solidariteit. Ik weet ook wel dat wij het mooiste voetbal van de eerste klasse niet spelen, maar als je daar de spelers niet voor hebt, moet je dat ook niet proberen", aldus een realistische Copa.

Lokeren was gelukkig met het puntje tegen Cercle maar er zat zelfs een overwinning in. "Omer Golan krijgt nog een dot van een kans in de laatste minuut. Tja, we moeten gewoon verder werken. Het is goed dat we een puntje hebben gepakt tegen Cercle. Dat we nu zo hoog staan in het klassement, doet niet ter zake. Het is nog lang tot het einde", aldus Copa die al vooruitblikt naar de wedstrijd tegen Gent. "Ze verloren nipt de drie punten in Antwerpen en zullen zich dus willen revancheren tegen ons. Ik denk wel dat we voldoende kwaliteiten hebben om te kunnen stunten in het Ottenstadion', besluit Copa in de krant Het Laatste Nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties