Groep B: Werder pakt punt mee uit Milaan

Philippe Crols
| 8 reacties

In groep B delen Famagusta en Inter na twee speeldagen de leiding. De Italiaanse landskampioen kon woensdag geen afstand nemen van Werder Bremen terwijl het Cypriotische Famagusta Panathinaikos over de knie legde.

Inter geeft voorsprong weg
Internazionale heeft dus geen zes op zes kunnen boeken. José Mourinho zag zijn team in het eigen San Siro nochtans wel op voorsprong komen. Na een kwartier al had Maicon de score geopend. De Italiaanse kampioen kon de krappe 1-0 echter niet vasthouden. In de tweede helft kon Pizarro iets over het uur gelijkmaken.

Famagusta scoort drie maal

Het Cyrpiotische Famagusta blijft het goed doen. Na het gelijkspel in Bremen pakte het in eigen huis tegen Panathinaikos de volle buit. De wedstrijd kon voor de thuisploeg moeilijk beter beginnen. Een own goal van Sarriegie en een doelpunt van Dobrinasovic zorgden er na een kwartier voor dat Famagusta op een 2-0-voorsprong stond. Nog voor rust kon Salpigidis vanop de stip voor aansluiting zorgen. Het bleef spannend tot tien minuten voor tijd. Toen nam Taher alle twijfels weg.