Van Basten wil ook eens drie punten buitenshuis

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Basten wil ook eens drie punten buitenshuis

Ajax Amsterdam speelt komend weekend een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. Trainer Marco Van Basten hoopt dat zijn team ook eens de drie punten kan meepakken op verplaatsing. De ex-bondscoach van Oranje beseft wel dat het erg moeilijk wordt.

"We verloren bij Willem II en speelden gelijk bij Feyenoord. Nu is het tijd om bij Heerenveen de volle buit te pakken. De Friezen hebben een goed op elkaar ingespeelde ploeg die in eigen stadion altijd kan rekenen op een fanatieke aanhang. Ze hebben het ook goed gedaan tegen Vitoria Sétubal gisteren", aldus Marco Van Basten op de website van de Amsterdammers.

"Het wordt erg lastig om ginds de drie punten mee te pakken, maar het is ook een uitdaging. Afgelopen seizoen won Ajax er met 2-4 maar eigenlijk had Heerenveen het beste van het spel. Ajax heeft daar echt mazzel gehad", besluit Van Basten die het zaterdag niet kan stellen met Gabri, Miralem Sulejmani (ex-Heerenveen), Ismaïl Aissati, Jan-Arie van der Heijden, Maarten Stekelenburg, Dennis Gentenaar, Mitchell Donald, Oleguer Presas en Kennedy. Blessurleed houdt deze negen spelers aan de kant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties