Diarra: “Domenech is niet veranderd”

Kevin Van Cutsem
| 1 reacties
Diarra: “Domenech is niet veranderd”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geheel tegen zijn verwachtingen in was bondscoach Raymond Domenech niet aanwezig op de persconferentie van gisteren. Nu ook de spelers uit de biecht spreken, is zijn positie erg wankel geworden.

Met het treffen tegen Roemenie voor de boeg acht bonscoach Domench (foto) het niet mogelijk om al een vraag te kunnen beantwoorden. Ook geeft hij geen reactie op een artikel dat eerder verscheen in L’Equipe. Daarin had Alou Diarra aangegeven dat er nog steeds niets veranderd is bij de Bleus. Die uitspraak kan Domenech wel eens zuur opbreken. Er staat volgende week immers een vergadering met de federale raad gepland. Van die raad zal afhangen of de Franse selectionneur mag blijven of niet.
 
Ondertussen verdween gisteren Diarra van training. Frankrijk weet ondertussen ook niet hoe het zit met de blessures van Anelka, Benzema en Gallas.
 
Bij de spelers is er ondanks het tumult geen ongerustheid. Hatem Ben Arfa verklaart aan L’Equipe dat ze volledig geconcentreerd zijn: “Dit remt ons niet af, noch geeft het ons vleugels. We zijn maar met één ding bezig, en dat is het WK in 2010.” Over Domenech is de middenvelder voorzichtig: “Het is niet onze rekening. Het zijn niet wij die moeten beslissen wat er moet gebeuren. Wij voeren de taken uit, dat is alles.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties