Mirallas dan toch naar Club Brugge

Nico Wieme
| 35 reacties
Mirallas dan toch naar Club Brugge
Foto: © SC

Kevin Mirallas zal dan toch nog eens een wedstrijd op Club Brugge spelen. De Rode Duivel trekt binnenkort met zijn ploeg Saint-Etienne naar het Jan Breydelstadion in het kader van de poules van de Uefa Cup.

Vorige zomer werd Kevin Mirallas even aan Club Brugge gelinkt. Van een transfer naar West-Vlaanderen is echter nooit concreet sprake geweest. Daarna werd de flankaanvaller op de Brugse Metten verwacht, maar Lille stuurde een B-ploeg naar Brugge. Mirallas had het niet meer naar zijn zin bij de Noord-Fransen en verhuisde uiteindelijk naar Saint-Etienne.
 
Datzelfde Saint-Etienne werd dinsdag in dezelfde Europese groep als Club Brugge ingedeeld. “Ik ben blij dat ik tegen Club Brugge mag spelen”, zegt Mirallas in Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws. “Een Europese match in België is een mooie kans om mij te tonen.”
 
Mirallas heeft duidelijk vertrouwen in een goede afloop voor zijn ploeg. “Mijn ploegmaats hebben me al veel over Club gevraagd, want in Frankrijk weten ze daar nog niet zo veel over. Normaal gezien moeten we ons kunnen plaatsen.”
 
De jonge spits, die overkwam van Rijsel, speelde door een dijblessure nog niet voor zijn nieuwe club. “Maar ik train weer. Over tien dagen zou ik tegen Nantes moeten kunnen spelen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties