Gombami helpt Cercle voorbij Willem II

De Nijs Michael
| 3 reacties
Gombami helpt Cercle voorbij Willem II

Cercle Brugge kon de hoge verwachtingen niet inlossen tijdens de competitiestart, maar intussen zijn de troepen van Glen De Boeck bezig aan een heropstanding. Op de vorige speeldag won Cercle overtuigend van landskampioen Standard.

Coach De Boeck moet deze week Rode Duivels De Smet en De Sutter missen, maar de andere spelers kregen deze middag een oefenpartij voorgeschoteld. Cercle ging op bezoek bij de Nederlandse topklasser Willem II, de West-Vlamingen grepen er de winst na een doelpunt van Honour Gombami voor de rust.
 
Ook na de rust kon groen-zwart nog een doelpunt claimen, zowel Snelders als Boi troffen echter het doelkader. Daardoor bleef het dus 0-1, een geslaagde oefenpot voor Cercle. 

Bij de West-Vlamingen waren overigens ook twee testers actief. Het gaat om de Franse verdedigende middenvelder Geoffrey Gheskiere en de Ijslandse linksachter Guómundur Reynir Gunnarsson. Beiden mochten in de basis starten.
Cercle Brugge:

Lane, Reuse (46' Portier), Viane, Vandenbussche, Gunnarsson (64' Nyoni), Gheskiere, Vidarsson, Serebrennikov (46' Tarumbwa), Buffel, Gombami (76' Boi), Snelders.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties