Berchem en Schoten winnen, Dilbeek haalt uit

In vierde klasse B stond zondagmiddag de wereld grotendeels op zijn kop. Bijna al de staartploegen pakten punten, terwijl de kopploegen geen drie punten extra op hun conto konden schrijven.

Voor de wedstrijd van de namiddag moest men naar het Prinsenpark in Grimbergen. Dilbeek gaf er de thuisploeg met 1-6 een pandoering van jewelste die ze nog enkele dagen zullen voelen. Schoten haalde dan weer zijn eerste overwinning van het seizoen binnen. In de laatste minuut zorgde het ervoor dat Temse met lege handen terug naar huis mocht. Ook Berchem behaalde zijn eerste driepunter. Met de rust prijkte er op het scorebord van Zele al 0-4 en daar bleef het ook bij.

Duffel speelde voor het tweede weekend op rij gelijk, deze keer 1-1 op het veld van Opwijk, maar blijft leider. Vooraf getipt als twee grote titelkandidaten deden Meldert en Londerzeel een goede zaak. Meldert won op eigen veld met 3-0 van Ternat, terwijl Londerzeel met de punten ging lopen dankzij een 0-2 overwinning op het veld van Opstal. Tubantia Borgerhout zet zijn opmars verder en won met 3-1, ditmaal op eigen veld tegen Berlare. Bornem ging tenslotte met 1-2 gaan winnen in en tegen Wilrijk.