Brepoels: Regio is de winnaar

filip broos
| 0 reacties
Brepoels: Regio is de winnaar

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de wedstrijd waren beide oefenmeesters het eens dat de overwinnig van STVV meer dan verdiend was.

Beide trainers waren het eens over de verdiende overwinning van de kanaries. De tiense trainer verwoordde het zo. 
Nassen: STVV heeft vandaag verdiend gewonnen, wij als Tienen hebben een verdienstelijke wedstrijd gespeeld maar we beschikken nog niet over de volwassenheid en leepheid die een ploeg als STVV wel heeft. In de eerste helft hebben we redelijk kunnen meedoen en hebben we toch kansen kunnen creeren.
Mits wat meer efficientie had de wedstrijd een totaal ander beeld kunnen opleveren. Ik had snel door in de 2e helft dat we dit niet konden volhouden. Ook omdat er een aantal spelers die anders spelbepalend zijn niet in vorm waren of niet in de wedstrijd kwamen. Als dan ook nog Penga uitvalt met blessure ja dan weet je het wel. Na een uur spelen heeft STVV ons wel degelijk achter de bal doen lopen en dan weet je dat die ene goal kan vallen. Elke goal is vermijdbaar maar je hoopt dat je kan standhouden maar het is niet gelukt, wat de verdienste is van STVV. Vanaf morgen zal het er op aan komen om de kopjes terug fris te maken voor onze verplaatsing naar Ronse volgende week.


STVV-trainer Brepoels was uiteraard opgetogen met deze overwinning van zijn kanaries maar prees tevens de prestaties van de tegenstander van vandaag.
Brepoels: We hebben vandaag gespeeld met respect voor Tienen, dit wil zeggen goed georganiseerd en met goede organisatie. We hebben daar bewust voor gekozen want hier komen winnen op Tienen is niet vanzelfsprekend, want wat dit Tienen dit seizoen als gepresteerd heeft, chapeau daarvoor. Iedereen verwacht dat STVV vanaf de eerste minuut er tegen aangaat maar vandaag was het zo niet.

In de eerste helft hadden we enige problemen ookal omdat Delorge te laag speelde, ik heb dat dan tijdens de rust rechtgezet en in de tweede helft hadden we de match onder controle, Delorge speelde hoger zodat we een beter speelden. Ik had gezegd dat die kansen er toch kwamen en uiteindelijk hebben we er toch 2 kunnen van afmaken. Als ik zie hoeveel volk er van STVV meegekomen is kan ik niet anders dan besluiten dan dat er opnieuw iets leeft in St-truiden.

Maar als ik 1 winnaar moet aanwijzen dan is het de regio. Als je ziet hoe voetbal hier in de omstreken leeft en kijkt naar de supportersaantallen vandaag voor een wedstrijd in 2E nationale dan kan je alleen maar genieten. Zeker als jedan ook nog de zege pakt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties