Ongegronde geruchtenstroom rond SK Maldegem

Gentil Dossche
| 0 reacties
Ongegronde geruchtenstroom rond SK Maldegem
Foto: © SC

Al enkele dagen doet het gerucht de ronde dat leider SK Maldegem punten zou moeten inleveren wegens het opstellen van een niet-gerechtigde speler.

Bij navraag aan de bron blijkt dit een pure en te betreuren kwakkel te zijn. Alle Maldegemse spelers zijn tijdig en volledig in orde met de reglementen van de KBVB aangesloten. De door de bond afgeleverde spelerslijsten werden gecheckt en gedubbelcheckt zodat hieraan niet te tornen valt.
 
Vanwaar dan die geruchten? Jaloezie ten opzichte van een jonge ploeg die het uitstekend doet? Poging tot destabilisatie van een team dat mooi en technisch sterk voetbal brengt? Een antwoord hierop zullen we wellicht nooit krijgen want meestal durven zij die dergelijke onzin de wereld insturen niet instaan voor hun eigen woorden.
 
Spijtig, spijtig, spijtig … Hoe dan ook, laat ons hopen dat deze jonge Maldegemse garde het niet aan zijn hart laat komen en ons nog meer mag vergasten op het mooie in onze voetbalsport. Dat hebben we zelf vastgesteld en het was aangenaam om naar te kijken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties