Interview 'Stijnen is ons nog iets te goed'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
'Stijnen is ons nog iets te goed'
Foto: © SC

Club Brugge staat na zeven speeldagen virtueel aan de leiding en ontvangt zondagavond Cercle Brugge. Karel Geraerts en Club Brugge leven met vertrouwen naar de derby toe.

Seizoensstart
 
“We kunnen alleen meer tevreden zijn. We hebben nog niet verloren en doen Europees nog mee. Dat laatste was heel belangrijk. De week voor de wedstrijd tegen Bern voelden we heel veel druk. We hebben dat goed afgewerkt en zitten nu in een positieve spiraal.”
 
Het andere Club Brugge
 
“Niet iedere wedstrijd spelen we super goed, maar we proberen anders te voetballen dan vorig jaar en kunnen meer voor de verrassing zorgen. We willen fysiek en goed combinatievoetbal combineren. Club Brugge is een veel completer team geworden. Een team met veel enthousiasme en variatie. Er zullen nog veel goede matchen volgen.”
 
De derby
 
“Het is altijd een heel geladen wedstrijd en dat zal nu niet anders zijn. Cercle is de laatste weken goed bezig met een overwinning tegen Standard die ze nodig hadden. Het fris voetbal van Cercle zit bij iedereen nog in het geheugen. Het is aan hen om dat waar te maken. Maar derby of geen derby. We moeten de drie punten pakken. Met minder kunnen we niet tevreden zijn.”
 
Alena Stijnen
 
“Stijn Stijnen is ons nog iets te goed na de geboorte van zijn dochter. Als we de derby tegen Cercle goed afsluiten, vind ik dat we nog iets van hem mogen verwachten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties