Fellaini: 'Excuses aan het hele land'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Fellaini: 'Excuses aan het hele land'

Marouane Fellaini speelde tegen Spanje een erg degelijke partij, maar de middenvelder van Everton ging wel zwaar in de fout bij de Spaanse gelijkmaker. De speler van Everton wil zich bij de hele natie verontschuldigen voor zijn slechte terugspeelbal.

"Ik heb mijn excuses aangeboden tegenover de voltallige spelersgroep. Ook wil ik dat via de krant tegenover het hele land doen", vertelt Fellaini, die overigens als allerlaatste uit de kleedkamer kwam. "Ik ben hier echt niet goed van. Ik dacht dat Vanden Borre dichter bij mij stond. Sommige ploegmaats probeerden mijn fout nog te herstellen, maar ééntje gleed uit."

"Ik heb in het verleden ook fouten gemaakt, maar zelden met zo'n zware gevolgen", vervolgt de voormalige Standardspeler. "Jammer, we speelden op een hoog niveau en kwamen op voorsprong met uitstekend voetbal. Dan gebeurt zoiets. Toch bewezen we niet te moeten onderdoen voor de Europese Kampioen. We verdienden beter, want we gingen vanaf het eerste fluitsignaal voor de drie punten."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties