Man City-doelman zal vechten voor zijn plaats

Kevin Pieters
| 1 reacties
Man City-doelman zal vechten voor zijn plaats

Manchester City mag zondagmiddag op bezoek bij rode lantaarn Bolton Wanderers. Geen gemakkelijke opgave daar The Citizens zelf slechts dertien punten wisten te sprokkelen uit tien wedstrijden. Doelman Joe Hart vreest zijn positie niet.

De Manchester City-doelman is zeker van zijn stuk. De 21-jarige Engelsman heeft net een vijfjarig contract ondertekend op Eastlands maar beseft wel dat geen enkele speler zeker is van een basisplaats. De geruchten gaan al langer dat zowel doelman Buffon als Casillias de overstap naar Manchester zouden maken. "Er zijn zoveel speculaties bij onze club dat je jezelf gek zou maken als je die geruchten allemaal serieus zou nemen", reageert Hart. "Op dit moment speel ik, ben ik gelukkig en werk ik hard. Meer kan ik niet doen." De doelman vreest die grote namen niet en vindt het normaal dat de club voor een gezonde rivaliteit zorgt onder spelers.

"Welke doelman er ook zou komen naar onze club, ik zal mijn plaats niet afstaan zonder slag of stoot", besloot de strijdvaardige jongeling. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties