UPDATE: Marseille - PSV gaat gewoon door

Mathias Dumarey
| 1 reacties
UPDATE: Marseille - PSV gaat gewoon door

Vanavond zou u op 2BE en Nederland 3 de wedstrijd moeten kunnen volgen tussen Olympique Marseille en PSV Eindhoven. De kans bestaat echter dat de wedstrijd zal moeten afgelast worden omwille van het weer.

Het is al enkele dagen bijzonder slecht weer in Frankrijk. Een paar dagen geleden werd de omgeving van Lyon geteisterd door overstromingen na zware onweders. Ook de regio van Marseille lijkt zijn deel van het slechte weer te krijgen. Het heeft de voorbije uren onophoudelijk hard geregend in de Provence en volgens de laatste berichten zou het veld in het Stade Vélodrome er nagenoeg onbespeelbaar bij liggen. Ook enkele straten in de Zuid-Franse metropool staan blank.

Het veld werd vanochtend al gekeurd, maar dat zal opnieuw moeten gebeuren. Het is nog niet geweten wanneer de Europese voetbalbond UEFA een beslissing zal nemen. De wedstrijd wordt normaal afgetrapt om 20u.45.

UPDATE: De scheidsrechter, de Italiaan Nicola Rizzoli, heeft het veld van Olympique Marseille goedgekeurd. Het is ondertussen gestopt met regenen in Zuid-Frankrijk en de grootste plassen zouden verdwenen zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties