Adebayor pas in december weer terug bij Arsenal

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Adebayor pas in december weer terug bij Arsenal

Emmanuel Adebayor, de Togolese aanvaller van FC Arsenal, is minstens drie weken buiten strijd. Dat hebben 'The Gunners' vandaag gemeld op hun officiële website. Adebayor blesseerde zich in de wedstrijd op Stoke City.

Emmanuel Adebayor raakte geblesseerd nadat Stoke-speler Ryan Shawcross zwaar tackelde. De Togolese international moest met een brancard het veld afgedragen worden. Adebayor zal er vanavond dus niet bij lopen wanneer Arsenal het opneemt tegen Fenerbahçe in de Champions League. Ook alle andere wedstrijden van de Londenaren deze maand zal Adebayor moeten missen.

Theo Walcott, een ander slachtoffer van the Battle of Stoke, heeft goed nieuws gekregen. Hij moest ook met een brancard het veld af nadat hij verkeerd terecht kwam op zijn geopereerde schouder. Walcott zal er vanavond ook niet bij lopen, maar zou wel weer speelklaar zijn tegen zaterdag wanneer de topper tegen Manchester United gespeeld wordt. Ook de Fransen William Gallas en Bacary Sagna zouden speelklaar zijn voor het duel tegen The Mancunians.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties