Bölöni: 'Spaanse ploeg lastiger dan een Engelse'

De Nijs Michael
| 2 reacties
Bölöni: 'Spaanse ploeg lastiger dan een Engelse'
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard heeft in zijn Europese wedstrijden tegen Liverpool en Everton heel wat indruk gemaakt, maar toch verwacht trainer Bölöni een erg moeilijke wedstrijd tegen het Sevilla. "Een Spaanse ploeg is voor Standard lastiger dan een Engelse", aldus Bölöni.

"Het is voor ons een eer om tegen de beste teams van Europa te mogen spelen. Met Sevilla ontmoeten we in dit geval één van de beste ploegen van Spanje", zwaait Bölöni met de loftrompet tijdens de persconferentie. "Sevilla heeft een pak ervaring in de UEFA Cup. Het is technisch sterk, heeft een hoge balcirculatie, is super in balbezit en dodelijk op de counter. Het zal dan ook niet gemakkelijk worden."

"Donderdag zullen we een antwoord krijgen op de vraag of Standard dit niveau aankan", vervolgt de oefenmeester. "Sevilla is nog een ander niveau dan Everton. Het is ook een andere stijl waaraan we ons moeten aanpassen. Persoonlijk denk ik dat een Spaanse ploeg lastiger is voor Standard dan een Engelse. Volgens mij is Sevilla ook de favoriet in onze groep. Ik vind het geen voordeel dat we de twee sterkste ploegen thuis ontvangen."

Het is echter maar de vraag hoe Standard voor de dag zal komen tegen Sevilla. In de voorbije Europese matchen schitterde de Luikse club, maar in de competitie wil het niet echt draaien en dat beseft ook trainer Bölöni. "We zullen beter moeten spelen dan in de competitie als we punten willen pakken. Maar we mikken niet op één punt, we starten om drie punten te pakken", aldus de coach.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties