Witsel: 'Kansen moeten we nu wel afmaken'

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Witsel: 'Kansen moeten we nu wel afmaken'

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard kijkt vandaag het Spaanse FC Sevilla in de ogen. De ideale gelegenheid om de nederlaag tegen Charleroi door te spoelen en voor Axel Witsel de kans om zich in de kijker van Europa te spelen.

Axel Witsel kijkt echt uit naar het duel tegen FC Sevilla en gelooft ook echt in de kansen van Standard vanavond op Sclessin. "We hebben tegen Liverpool bewezen dat we technisch, tactisch en fysiek kunnen wedijveren met de Europese top", zegt een optimistische middenvelder in de krant Het Nieuwsblad.

"We moeten deze keer de kansen die we krijgen wel afmaken. Zo simpel is het. Ik ben me er wel bewust van dat dat wel moeilijker zal zijn tegen Spaanse dan tegen Engelse ploegen. Van België-Spanje heb ik onthouden dat de Spanjaarden geduldig zijn en overstoorbaar blijven tikken. Toch hebben we toen tegen hen bewezen dat er echt iets te rapen valt", gaat Witsel verder.

Witsel keert ook nog eens terug op de resultaten in de competitie. "Dat het nu minder gaat, heeft volgens mij niet te maken met vermoeidheid. Ik ben de jongste, en voel me helemaal niet moe dus mijn meer ervaren ploegmakkers zullen dat zeker ook nog niet zijn", besluit de 19-jarige Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties