Lecce houdt Milan op draw

Maarten Vandenabeele
| 1 reacties

AC Milan is alweer leider af na een gelijkspel bij Lecce. De Rossoneri kregen in de slotminuut het deksel op de neus, na een wedstrijd die ze helemaal domineerden.

In de eerste helft werd niet gescoord: een klein mirakel, want Borriello kreeg twee opgelegde kansen, die hij echter niet kon benutten.

Ook in de tweede helft veranderde er niets aan het spelbeeld: de bezoekers waren doorlopend de betere ploeg, maar verzuimden het overwicht om te zetten in een doelpunt. In de 79e minuut lukte het dan toch: Pato legde de bal terug tot bij Ronaldinho, die doelman Benussi geen schijn van kans gaf, 0-1. In de extra tijd wist de thuisploeg toch nog een punt uit de brand te slepen: op een vrije trap van Zanchetta kopte Esposito onhoudbaar voorbij Abbiati, 1-1.

Milan wordt zo tweede in de stand, op een punt van Inter. Lecce is twaalfde.