Moeskroen zit opnieuw in geldnood

De Nijs Michael
| 7 reacties
Moeskroen zit opnieuw in geldnood
Foto: © SC

Moeskroen draait dit seizoen rustig mee in de subtop van het klassement, maar toch heerst er onrust bij de club. Er duiken namelijk opnieuw ernstige geldproblemen op bij Les Hurlus.

"De voorbije drie weken hebben we wel een drietal nieuwe sponsors kunnen aantrekken, maar dat zal niet volstaan om de balans opnieuw in evenwicht te krijgen", luidt voorzitter Jean-Pierre Dufermont de alarmbel. "Er zullen dus nog inspanningen moeten geleverd worden. Ik weet trouwens niet of mijn neef Philippe (die de club van de ondergang heeft gered, red) de kar wil blijven trekken."
 
"Hij heeft nu zowat zeven miljoen in de club geïnvesteerd en op een bepaald moment houdt het natuurlijk op. Hij heeft al laten weten dat de beslissing om eventueel verder financieel bij te springen enkel na overleg binnen zijn gezin zal genomen worden."
 
"Toch wanhoop ik niet omdat we nog één en ander in beweging kunnen zetten. We zijn in ver gevorderde onderhandelingen met enkele Franse firma's. En Unibet hebben we kunnen strikken voor de neus van onder andere Zulte Waregem en Roeselare", aldus nog de preses van Moeskroen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties