De Bleeckere fluit in Bordeaux

Mathias Dumarey
| 0 reacties
De Bleeckere fluit in Bordeaux

De Europese voetbalbond UEFA heeft de scheidsrechters aangeduid voor de Champions League en de UEFA-beker. Onze landgenoot Frank De Bleeckere fluit de partij tussen Bordeaux en Chelsea.

De partij tussen Girondins Bordeaux en Chelsea FC wordt woensdag gespeeld in het Stade Chaban-Delmas. Frank De Bleeckere wordt er bijgestaan door de assistenten Peter Hermans en Danny Huens. Johan Verbist is de vierde official.

Er staan deze week weinig echte topaffiches op het programma. FC Villarreal - Manchester United wordt geleid door de Italiaan Roberto Rosetti. Hij floot eerder dit jaar al de openingswedstrijd én de finale van het EK in Zwitserland en Oostenrijk. De partij tussen Atlético Madrid en PSV Eindhoven in een leeg Estadio Vicente Calderon wordt dan weer geleid door de Zwitser Massimo Busacca.

In de UEFA-beker zijn donderdag de twee Belgische ploegen actief. Standard trekt naar Partizan Belgrado. De scheidsrechter is Michael Leslie Dean, een Engelsman. Wat betreft het stevige spel van Standard, kan dat zeker een voordeel zijn. Club Brugge krijgt tegen het Franse AS St.-Etienne de jonge Duitser Felix Brych als referee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties