Vieira kan kiezen tussen Engeland en Griekenland

Geoffrey Verbruggen
| 1 reacties
Vieira kan kiezen tussen Engeland en Griekenland
Foto: © SC

Patrick Vieira zit op een zijspoor bij zijn club Internazionale. De 32-jarige Fransman kan naar verluidt rekenen op interesse uit Engeland en Griekenland.

Vieira moest het afgelopen jaar voortdurend afrekenen met blessureleed. Tijdens de opwarming voor de interland tussen Frankrijk en Roemenië op 11 oktober blesseerde de verdedigende middenvelder zich opnieuw. De Fransman komt daardoor bij zijn club nauwelijks aan spelen toe.

Het voorbije weekend mocht Vieira in de Derby d'Italia tegen Juventus pas in de laatste minuut invallen en dat zint hem niet. Hij denkt na over zijn toekomst en volgens het Italiaanse Tuttomercatoweb staat hij in de belanstelling van een aantal clubs. In Engeland zouden Manchester City, Sunderland en Portsmouth de middenvelder graag aan hun loonlijst toevoegen en recentelijk zou ook de Griekse topclub Olympiakos Piraeus zich bij het lijstje geïnteresseerden hebben gevoegd.

Vieira heeft bij Inter nog een contract tot 2010, maar gezien zijn leeftijd zou hij voor een redelijke prijs mogen vertrekken uit Milaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties