Transfergeruchten in Lokeren

Nico Wieme
| 15 reacties
Transfergeruchten in Lokeren

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er heerst momenteel heel wat transferdrukte bij Lokeren. Camara Mbayé en Patiyo Tambwé staan in de belangstelling van Germinal Beerschot, Omer Golan schermt met interesse van Steaua Boekarest en Tim Smolders zou wel eens naar Lokeren kunnen trekken.

De winter is in aantocht en dat betekent traditioneel dat de transfermolen weer op gang zal komen. Bij Lokeren is dat nu al het geval. Bij de Waaslanders is er interesse voor Camara Mbayé en Patiyo Tambwé. Beide spelers kunnen rekenen op de belangstelling van het noodlijdende Germinal Beerschot. Voor Tambwé zou er geen probleem zijn, maar Mbayé zou Lokeren liefst houden.
 
“Het zou wel kunnen dat Tambwé (foto onder) vertrekt naar Germinal Beerschot”, verklaart sportief directeur Willy Verhoost in Het Laatste Nieuws. “Maar van een vertrek van Mbayé is geen sprake, totaal niet.”
 
Ook Omer Golan zou de poort van de club wel eens achter zich kunnen dichttrekken. Steaua Boekarest zou meer dan twee miljoen euro veil hebben voor de Israëliër die bij Lokeren zijn draai maar niet vindt. Voor Golan is een vertrek zeker bespreekbaar.
 
Tot slot rijst de vraag of Tim Smolders volgend seizoen op Daknam te zien zal zijn. De Karolo schermt met interesse van AA Gent en Lokeren. De speler zelf bevestigde dat het een van beide teams wordt. “Zelf moet ik de knoop nog doorhakken”, liet Smolders weten. Volgens Lokerenvoorzitter Roger Lambrecht zal zijn club aan het kortste eind trekken. “We zijn iets te laat, vrees ik”, aldus de bandenmagnaat.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties