Simaeys en Dirar onderschatten Saint-Etienne niet

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Simaeys en Dirar onderschatten Saint-Etienne niet
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge speelt vanavond het belangrijke Europese duel tegen AS Saint-Etienne. Ondanks het feit dat de Fransen laatste staan in de Ligue 1 willen Nabil Dirar en Jeroen Simaeys (foto) niet van onderschatting weten.

Saint-Etienne doet het slecht in eigen land, maar in Europa haalden ze wel al 6 op 6. "Helaas treffen we ze in de UEFA-beker en niet in de Franse competitie", lacht Jeroen Simaeys.

"Voor hen is de competitie nu iets vervelends. Ik vermoed toch dat ze de goede Europese vorm zullen willen vasthouden om er vertrouwen uit te putten voor de competitie. Dat ze laatste staan in Frankrijk, is voor mij gewoon een extra waarschuwing", aldus Simaeys.

Ook Nabil Dirar kent het belang van de wedstrijd. "Ik volg de Franse competitie zo niet. Waarom zou je kijken naar de Ligue 1? Lyon wordt toch altijd kampioen. Ik weet nu al dat het het dit seizoen niet anders zal zijn", aldus de Marokkaanse international. "Voor het moreel is de wedstrijd tegen Saint-Etienne wel belangrijk. Eigenlijk is dit een sleutelduel." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties