Rusland zegt: 'Hiddink trekt niet naar Real Madrid'

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Rusland zegt: 'Hiddink trekt niet naar Real Madrid'

Er spelen met de komst van Klaas-Jan Huntelaar straks zes Nederlanders voor Real Madrid. De geruchten steken dan ook de kop op dat er dan ook maar een Nederlandse trainer naar het Estadio Santiago Bernabeu moet komen: Guus Hiddink.

Bernd Schuster, de huidige trainer van Real Madrid, staat zwaar onder druk en er wordt al weken gespeculeerd over een mogelijk ontslag van de Duitser. De Spaanse pers meldt dat er interesse is van 'de Koninklijke' om Guus Hiddink naar de hoofdstad te halen, maar volgens de Russische voetbalbond is een verhuis van de Nederlander naar Spanje niet meer dan een gerucht.

Het is niet de eerste keer dat de Russen geruchten over een mogelijk vertrek van hun bondscoach moeten ontkennen. "Ik wordt er eerlijk gezegd een beetje moe van. Hiddink heeft de taak gekregen Rusland te kwalificeren voor het WK 2010 en hij heeft bijzonder veel zin in die klus. Hij gaat nergens heen", liedt een woordvoerder van de voetbalbond weten op radiozender Eco Moskou.

Hiddink was in het verleden al eens aan de slag bij Real Madrid. Na het WK '98 in Frankrijk ruilde Hiddink de baan als bondscoach van Nederland voor die van trainer van Real Madrid. Oranje was toen net vierde geëindigd. Na enkele maanden stapte Hiddink al weer op omwille van de teleurstellende resultaten. Hij zou echter graag nog eens terugkeren naar Madrid om die mislukking recht te zetten. 

De Russen doen dit alles af als onzin. "Hij heeft dit nooit gezegd omdat hij gewoon niet van plan is om op te stappen bij ons. Hiddink vertrekt niet naar Real Madrid, punt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties