Dupré: "Zoals Jezus gereageerd"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Dupré: "Zoals Jezus gereageerd"

Frederic Dupré werd 90 minuten lang op de korrel genomen door de supporters van Club Brugge, maar was na affluiten toch de lachende partij. “Het kan me niet schelen wat ze roepen”, reageert de verdediger.

Toch keek de rechtsachter regelmatig richting de bezoekende supporters. “Er was er één die wel heel hard aan het roepen was”, grijnst Dupré. “Ik heb eens terug gelachen. Het is zoals bij Jezus. Als je een slag op je kaak krijgt, moet je de andere aanbieden.”
 
In de pers vochten Dupré en Sonck een robbertje uit, maar op het veld bleven ze heel vriendelijk voor elkaar. “Ik blijf bij mijn mening, maar heb hem ook gezegd dat de pers alles opblaast. Hopelijk is hij daar niet vies voor. Hij blijft een goede voetballer en ik heb hem veel succes gewenst.”
 
Dupré kende zelf een moeilijk openingskwartier. “Club kwam hevig opzetten en ik kwam tegen twee man, Dirar en Klukowski, te staan. Daarna hadden we de wedstrijd onder controle. In de tweede helft hebben we nog afgezien, maar geen kansen meer weggegeven.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties