Standard-dokter ontgoocheld in Espinoza

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Standard-dokter ontgoocheld in Espinoza

Volg Standard nu via WhatsApp!

Christophe Daniel, de clubdokter van Standard, is ontgoocheld in doelman Rorys Espinoza. De Ecuadoriaan was gekwetst, maar maakte zaterdag gewoon zijn opwachting in het doel van Standard tegen Zulte Waregem.

Na de wedstrijd liet Rorys Espinoza weten dat hij helemaal geen blessure had. Nochtans had Standard laten weten dat hij een spierverrekking had opgelopen. 

"Dinsdag zie ik trainer Laszlo Bölöni. De uitspraken van hem vind ik totaal misplaatst, maar ik kan me inbeelden dat hij zaterdag niet goed gezind was", zegt Christophe Daniel in de krant Het Laatste Nieuws. Bölöni had gezegd dat de clubdokter gewoon uit zijn nek kletste.

"Ik ga zeker geen excuses eisen, maar ik hoop dat de coach ondertussen beseft dat ik gedaan heb wat ik moest doen. Espinoza begrijp ik helemaal niet. Waarom heeft hij me niets gezegd? Omdat het niet te verantwoorden is tegenover de coach? Hij had me ook gewoon kunnen zeggen dat hij geen pijn meer voelde", aldus Daniel, die vindt dat Espinoza op die manier de indruk geeft dat Standard niet professioneel werkt, Bölöni op stang heeft gejaagd en hem in een delicate positie heeft gebracht. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties