Analyse Antwerpse eerste provinciale

Philippe Crols
| 0 reacties
Antwerpse eerste provinciale

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de eerste provinciale lijkt het voor de titelstrijd te gaan tussen Zwarte Leeuw en Oosterzonen. Na het verlies van de nummer drie, Nieuwmoer, lijken bovenstaande ploegen definitief vertrokken.

Oosterzonenen en Zwarte Leeuw slaan slag
Oosterzonen blijft vijf punten voorsprong behouden op dichtste achtervolger Zwarte Leeuw. Het had het in Kontich niet onder de markt. Het werd slechts 1-2. Kontich blijft met twee punten alleen laatste. Zwarte Leeuw had ook weinig overschot. Het nam in Arendonk afstand met 3-4.

Nieuwmoer en Houtvenne haken af
Achter Zwarte Leeuw staan er drie ploegen met 28 punten, zeven punten minder dan de nummer twee. Het gaat om Wijnegem, Houtvenne en Nieuwmoer. Die laatste twee teams beten afgelopen weekend in het zand. Houtvenne ging in eigen huis ten onder tegen De Kempen, Nieuwmoer moest in Katelijne het onderspit delven. Wijnegem won wel, met 0-2 op het veld van 's Gravenwezel.

Wuustwezel wint zespuntenmatch
Wuustwezel heeft onderaan een hele goede zaak gedaan. Het won met 1-2 op het veld van Ternesse. Wuustwezel maakt zo een sprongetje in het klassement en wipt onder meer over Branddonk. Dat verloor met 1-2 van Herentals. Voor Ternesse ziet het er niet goed uit. Het heeft tien punten en staat voorlaatste.

Ten slotte was er nog Vlimmeren - Belgica Edegem. Vlimmeren won met 3-0 en vindt aansluiting met de sub-toppers.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties