Heerenveen haalt Anderlecht-target Ingelsten

De Nijs Michael
| 6 reacties
Heerenveen haalt Anderlecht-target Ingelsten
Foto: © SC

Eind september werd Anderlecht in verband gebracht met de Zweedse topschutter Patrick Ingelsten, maar die naam kan van het paars-witte verlanglijstje geschrapt worden. Ingelsten maakt namelijk de overstap naar de Nederlandse competitie.

Patrick Ingelsten speelde zich in ons land in de kijker door vier keer te scoren in de dubbele confrontatie tussen Kalmar en AA Gent in de voorronde van de UEFA Cup. De 26-jarige aanvaller werd vervolgens in verband gebracht met Anderlecht, net zoals zijn teamgenoot Viktor Elm overigens. De laatst genoemde tekende echter een contract bij het Nederlandse Heerenveen en nu volgt ook Ingelsten dat voorbeeld.

Ingelsten, die dit seizoen negentien keer de weg naar de netten vond in de Zweedse competitie, onderging dinsdagmiddag de medische testen in Friesland. Hij tekent een contract voor 3,5 jaar bij de Nederlandse topklasser. "Als je de clubs bekijkt die geïnteresseerd waren is Heerenveen denk ik de beste keuze", reageert de Zweedse topschutter op de website van Heerenveen.

"Ik ken Petter Hansson van het Zweeds elftal en die heeft hier ook goed gespeeld en was hier gelukkig. Bovendien heb ik met Viktor (Viktor Elm, red) gesproken en die was erg positief over de club. Mijn ambitie is om hier zoveel mogelijk te spelen en een goede indruk na te laten."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties