Trainersbabbel na Tienen-UR Namen

filip broos
| 0 reacties
Trainersbabbel na Tienen-UR Namen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de met 7-1 gewonnen wedstrijd van Tienen tegen Namen waren beide trainers het eens dat er een niveauverschil was tussen beide ploegen.

KVK Tienen won zijn laatste match van het kalenderjaar met 7-1 van UR Namen. Tiens trainer Nassen was 

uiteraard opgetogen met de winst en de daarbijhorende 3e plaats in het klassement. 
Nassen: Het was voor beide ploegen aanpassen aan de staat van het veld, maar ik denk dat we vrij agessief zijn begonnen, onze intentie was om iets te maken van deze wedstrijd al had ik gewaarschuw voor de stilstaande fases van de tegenstrever. We gaan rusten met 1-0 en net na rust wordt het 2-0, dan denk je dat de wedstrijd gespeeld is maar dan krijg je toch die tegengoal. Maar we hebben er goed op gereageerd en van dan af stond er maar 1 ploeg meer op het veld. Hoe zie je het verdere verloop van de competitie?
Nassen: In principe strijden Lierse en STVV voor het kampioenschap en wat ons betreft kijken we van wedstrrijd naar wedstrijd, ik stel vast dat ik beschik over een ploeg die er alle weken wil voor gaan, we zullen zien waar we uitkomen maar hopelijk zullen we evenveel succes hebben in 2009 als in 2008. Onze derde plaats is zeker niet gestolen, wij zijn uiteraard zeer tevreden met die plaats maar we zullen zien als we kunnen bevestigen de volgende weken.
Collegatrainer George Heylens was evenzeer te spreken over de kwaliteiten van Tienen. 
Heylens: We hebben hier vandaag getoond dat wij bepaalde kwaliteiten in de ploeg hebben maar vandaag was dat niet genoeg om dit Tienen punten te ontfutselen. Ik had mijn spelers 4 dagen rust beloofd bij een goed resultaat, het zullen dus 4 dagen training worden. Ik had gehamerd op discipline, de 1e helft houden wij redelijk stand maar de tweede gaan wij tenonder en geven we geschenken weg. Hoe kan je het ij keren voor Namen?
Heylens: Na de week rust hebben we 2 belangrijke wedstrijden tegen Deinze en Eupen, dat zijn 2 wedstrijden die we absoluut moeten winnen willen we nog aanspraak maken om in tweede nationale te blijven maar het staat vast dat er in Namen nog veel werk is.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties