Zambrano wil vertrekken bij Schalke 04

Zambrano wil vertrekken bij Schalke 04
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carlos Zambrano wil graag zo snel mogelijk vertrekken bij Schalke 04. De Peruviaanse verdediger kreeg vorig seizoen geen enkele speelminuut en ook onder de Nederlander Fred Rutten verscheen hij nog geen seconde op het veld.

Carlos Zambrano is nog maar negentien jaar en werd door de club uit Gelsenkirchen eigenlijk aanzien als een aankoop voor de toekomst. Twee jaar geleden werd hij gehaald bij Deportivo Cantalao en bij de jeugdopleiding van die Königsblauen gestald. De Zuid-Amerikaan heeft zich ondertussen kunnen opwerken tot een onbetwistbare basiskracht in het reserve-elftal van Schalke 04, maar een kans bij het eerste elftal zat er nog altijd niet in.

"Ik voel me niet meer op mijn gemak bij Schalke 04. De coach moet weten waarom ik niet speel. Ik weet het alleszins niet en daardoor heb ik de voorbije maanden de zin om te voetballen wat verloren", aldus Zambrano in het Duitse sensatieblad Bild. Naar verluidt zouden rivaal Borussia Dortmund, het Argentijnse River Plate en Allianza Lima, een club uit zijn vaderland, geïnteresseerd zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties