Drie spelers verlaten RC Waregem, Vergote blijft zijn club trouw

Rombaux Gunther
| 0 reacties
Drie spelers verlaten RC Waregem, Vergote blijft zijn club trouw

Drie spelers verlaten RC Waregem tijdens de tussentijdse transferperiode. Doelman Vergote kreeg een contractverlenging aangeboden en blijft zijn club trouw voor het komende anderhalve seizoen.

De sportieve cel van RC Waregem heeft net voor het afsluiten van het jaar de optie in het contract van doelman Stefaan Vergote gelicht. Beide partijen kwamen tot een overeenkomst voor anderhalf seizoen. Vergote kwam in de zomer van 2005 over van KM Torhout en stond sindsdien al 108 competitiewedstrijden tussen de Waregemse palen.

Drie spelers zullen na de jaarwisseling niet meer in het Mirakelstadion aantreden. Julien Crepin maakt de overstap naar vierdeklasser RUS Beloeil. Met zijn nieuwe club zal hij moeten strijden voor het behoud tegen ondermeer WS Lauwe, de toekomstige club van David Pignatiello en Tom Ternest.

Pignatiello, die de jeugdreeksen doorliep van Excelsior Moeskroen maakt de definitieve overstap naar Lauwe. De 20-jarige Tom Ternest zal tot het einde van het lopende seizoen uitgeleend worden aan de vierdeklasser. Tijdens het huidige seizoen bleef de beloftevolle spelers niet gespaard van allerlei kleine kwaaltjes maar groeide in de laatste weken opnieuw naar zijn goede vorm toe. Bij Lauwe krijgt hij de kans om zich verder te ontwikkelen. Indien alles naar wens verloopt keert hij op het einde van het seizoen terug naar Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties