Hoeness haalt uit naar de Beckhams

Nico Wieme
| 2 reacties
Hoeness haalt uit naar de Beckhams

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München laadt in Dubai de batterijen op om in de terugronde een gooi naar het kampioenschap te doen. Manager Uli Hoeness toonde zich in ieder geval al in de vorm van zijn leven toen hij de familie Beckham de mantel uitveegde.

Zowel Bayern München als AC Milan zijn in Dubai op winterstage. De mediagekte en veiligheidsmaatregelen die het bezoek van Milanster David Beckham en zijn vrouw Victoria veroorzaken, schieten bij Bayernmanager Uli Hoeness in het verkeerde keelgat.
 
“Het verschil tussen Bayern en Milan is dat bij de ene vereniging voetbal gespeeld wordt en bij de andere een film zoals in Hollywood gemaakt wordt”, aldus Hoeness in Bild.
 
Beckham wordt in Dubai als een staatsman behandeld. Een medewerker van de veiligheidsdienst zegt daarover: “De veiligheidsmaatregelen kunnen niet hoger zijn.” Daarbij komen dan ook nog eens de extra wensen van popstar Victoria.
 
Mensen met zulke sterallures kunnen duidelijk niet op de sympathie van Hoeness rekenen. “Ik ben als voetbalmanager aangesteld en niet om ervoor te zorgen dat mevrouw Beckham een groot appartement in het hotel heeft, dat aan al haar wensen voldoet.”
 
Het is niet de eerste keer dat de Bayerns sterke man zich laatdunkend uitlaat over de Beckhams. Twee jaar geleden haalde Hoeness ook al eens uit naar Posh Spice. “Beckham mag ik enorm, maar zijn vrouw niet. Zulke mensen zijn de dood van het voetbal.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties