Manchester City heeft 20 miljoen over voor Trézéguet

De Nijs Michael
| 0 reacties
Manchester City heeft 20 miljoen over voor Trézéguet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Trézéguet zou na acht seizoenen Juventus Turijn wel eens andere oorden kunnen opzoeken. De international kan volgens de Franse sportkrant L'Equipe namelijk op de belangstelling van het Engelse Manchester City rekenen.

Trézéguet kampt momenteel met de gevolgen van een ernstige knieblessure, maar de Franse aanvaller is binnen enkele weken wellicht opnieuw inzetbaar. Dat is ook Manchester City niet ontgaan, de rijke Engelse club wil de international graag aan haar kern toevoegen.

"Iemand die veel met Manchester City te maken heeft belde mij een aantal dagen geleden op en vertelde me over de interesse van de club in David", bevestigt zaakwaarnemer Antonio Caliendo. "De club bereidt momenteel een bod van twintig miljoen euro voor."

De interesse van City komt niet uit de lucht vallen, want de Engelse club toonde ook afgelopen zomer al interesse in Trézéguet. Het is echter maar de vraag of het ook tot een transfer komt, want de Fransman zou niets voelen voor een transfer. "David vertrekt niet, hij blijft bij Juventus", aldus Caliendo.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties