Stijnen: "Voetballen op een schaatspiste"

Steurbaut Kersten
| 45 reacties
Stijnen: "Voetballen op een schaatspiste"
Foto: © SC

Stijn Stijnen nam na de nederlaag tegen Roeselare zijn verantwoordelijkheid, maar reageerde duidelijk geagiteerd. "Een schande dat deze wedstrijd gespeeld moest worden."

"Niemand heeft vandaag voetbal gezien", steekt Stijnen van wal. "Als je een wedstrijd op een schaatspiste moet spelen, dan worden vooraf de kansen al herleid tot fifty-fifty"
 
"Het was gewoon een schande. Voetballen op dit veld was levensgevaarlijk, maar deze wedstrijd moest absoluut doorgaan. Je weet wat er volgend jaar op het menu (kerstvoetbal, nvdr.) staat en er mocht geen discussie op gang gebracht worden. Als er een speler die alleen op doel gaat, wordt neergehaald, dan is het een schande. Dit mag echter wel."
 
"Voor het seizoen wordt er een charter ondertekend voor goed voetbal, maar als je dit ziet, dan zakt gewoon je broek af. Jullie vragen me nu wel of deze wedstrijd gespeeld mocht worden, maar vooraf stellen jullie je er geen vragen bij. Is dat normaal?"
 
De Rode Duivel vindt dat de spelers zich niets te verwijten hebben. "We hebben veel kansen gehad, maar de bal wou er gewoon niet in vandaag. Die poging op het laatste is typerend voor deze periode. Ciman speelt vandaag wel een goede wedstrijd. Dat mag ook eens gezegd worden. De nieuwe jongens ken ik onvoldoende om hen te beoordelen." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties