Beattie keert terug naar de Premier League

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Beattie keert terug naar de Premier League
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

James Beattie is straks weer aan de slag in de Premier League. De voormalige international verruilt tweedeklasser Sheffield United voor promovendus Stoke City. 'The Potters' hopen dat hij met zijn doelpunten Stoke op het hoogste niveau kan houden.

Gisterenavond laat werd de deal beklonken tussen Stoke City en Sheffield United. James Beattie tekende in Stoke-on-Trent een contract voor twee en een half jaar. De transfersom zou rond de vier miljoen euro bedragen.

Beattie (30) heeft zijn kunnen al bewezen op het hoogste niveau. De spits scoorde eerder al pakken doelpunten voor Blackburn Rovers, FC Southampton en FC Everton. Bij de tweede club uit Liverpool moest hij anderhalf jaar geleden vertrekken, hoewel hij in datzelfde jaar nog aan 33 wedstrijden kwam.

Bij Sheffield United hervond Beattie zijn neus voor doelpunten. In 62 competitiewedstrijden kwam hij aan 34 doelpunten en dat is Stoke City niet ontgaan. De promovendus is op zoek naar een doelpuntenmaker want daar lag het probleem bij de ex-club van Carl Hoefkens. Naast Beattie circuleerden de afgelopen dagen trouwens ook de namen van Aruna Dindane (RC Lens, ex-RSC Anderlecht) en Henri Camara.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties