Manchester Utd kan op zoek naar nieuwe shirtsponsor

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Manchester Utd kan op zoek naar nieuwe shirtsponsor

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United zal met het oog op het seizoen 2010-2011 op zoek moeten gaan naar een nieuwe hoofdsponsor. AIG, American International Group, heeft laten weten dat het contract dat volgend jaar afloopt, niet verlengd zal worden.

AIG is een bekende verzekeringsmaatschappij in de Verenigde Staten. Het bedrijf kwam in het najaar ook al in het nieuws omdat het een groot slachtoffer was van de wereldwijde financiële crisis. Philip Townsend, een woordvoerder van Manchester United, heeft al laten weten dat de club al gesprekken aan het voeren is met nieuwe kandidaten. Uiteraard gaat het hierbij om topbedrijven die over de hele wereld actief zijn.

"Er is behoorlijk wat interesse voor Manchester United. We hebben er ook vertrouwen in dat het huidige sponsorcontract dat ons twintig miljoen euro per jaar opbrengt, nog verbeterd kan worden", zegt Townsend op de financiële site Bloomberg. Eén van de kandidaat-sponsors die wordt genoemd, is Sahara India Pariwar. Dit is een Indiase multinational die zich met media en onroerend goed bezighoudt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties