Vlemmings: 'Een negatief begin'

vincent van de keer
| 0 reacties
Vlemmings: 'Een negatief begin'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leon Vlemmings, die zopas het roer overnam van Gertjan Verbeek als hoofdcoach bij Feyenoord, is met een valse noot aan zijn job begonnen. De Rotterdammers gingen immers thuis zwaar onderuit tegen SC Heerenveen.

De eerste officiële wedstrijd van Feyenoord onder Leon Vlemmings ging verloren. In een bekerwedstrijd haalde SC Heerenveen het in de Kuip met 0-3. "Zeer jammerlijk, een behoorlijke domper. Dit komt ontzettend hard aan bij de ploeg en bij de club", aldus Vlemmings.

Vlemmings, die de steun van de twaalfde man als "hartverwarmend" omschreef, vond dat zijn ploeg zo’n zware nederlaag niet verdiende. "Maar we hebben wel terecht verloren. Heerenveen was dodelijk in de omschakeling. We maakten fouten in de verdediging en in de opbouw die we niet mogen maken."

De interim-coach van Feyenoord denkt wel dat er weldra een einde zal komen aan de reeks van negatieve resultaten van Feyenoord. "Zaterdag komt Willem II alweer naar de Kuip en gelukkig komen er weer wat jongens terug van blessures, waardoor de kans op winst vergroot. We moeten naar de toekomst blijven kijken. Of Feyenoord nog een doel heeft? Ja, zoeken naar eerherstel en zo hoog mogelijk proberen te eindigen in de Eredivisie."

Hoe lang hij nog interim-coach van Feyenoord mag blijven, wist ook Vlemmings dinsdagvond niet. "Het is niet mijn verantwoordelijkheid om daar iets van te vinden. Ik doe gewoon mijn werk. Ik neem de honneurs waar. Dat is mij gevraagd. Ik zie wel tot wanneer. Ik hoop dat ik daarover nu geen vragen meer hoef te beantwoorden." (NW)
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties