Preud'homme vindt Witsel pure klasse

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Preud'homme vindt Witsel pure klasse
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme was vorig jaar nog de trainer van Gouden Schoen Axel Witsel bij Standard Luik. De huidige oefenmeester van AA Gent vindt het jonge supertalent pure klasse.

"Mijn eerste reactie was dat ik het schitterend vond dat Axel Witsel de Gouden Schoen won. Op voorhand had ik al getipt op Milan Jovanovic of Witsel, maar ik vond Axel al de meest complete speler van alle Standardkandidaten", aldus Michel Preud'homme in de krant Het Laatste Nieuws.

"Hij is topklasse. Witsel is technisch en fysiek sterk. Ik heb hem bij Standard gelanceerd. Hij is blijven groeien, groeien en groeien. Door het vertrek van Marouane Fellaini naar Everton mocht hij op zijn beste plaats gaan spelen en dat is centraal op het middenveld", gaat de ex-doelman verder.

"Axel heeft niet alleen het talent, maar ook de juiste mentaliteit. Hij heeft geen kapsones en het is een brave en beleefde jongen die zo opgevoed is door zijn familie. Hij zal ongetwijfeld doorgroeien naar een absolute topclub op Europees en mondiaal niveau", bewierookt Preud'homme de jonge Rode Duivel nog. (NW)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties