Redknapp na Burnley: 'Heb nog veel werk'

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Redknapp na Burnley: 'Heb nog veel werk'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham Hotspur bibberde woensdagavond fel op het veld van tweedeklasser FC Burnley in de terugwedstrijd van de halve finale van de League Cup. De Spurs stonden op de rand van de uitschakeling. Manager Harry Redknapp beseft dat hij nog veel werk heeft.

Tottenham Hotspur had de heenwedstrijd tegen Burnley met 4-1 gewonnen, maar op Turf Moor won de tweedeklasser de return met 3-0. Er moesten verlengingen worden gespeeld en daarin kon Tottenham strafschoppen ontlopen omdat Roman Pavlyuchenko en Jermaine Defoe in de slotminuten van de tweede verlenging nog konden scoren. Tottenham mag daardoor de finale van de League Cup betwisten tegen Manchester United.

"Ik heb nog veel werk te doen. We zijn nog lang niet op het niveau waarop Tottenham zou moeten zijn. Burnley speelde goed, al hebben ze niet vaak op doel geschoten. Telkens ze gevaarlijk waren, kwam er een doelpunt uit voort", liet Harry Redknapp (foto) na afloop weten aan BBC Sport.

"We moeten ervoor zorgen dat we de juiste mensen naar hier halen. Er zijn sterkere karakters nodig binnen de club en het team. Ik ben wel heel blij dat we naar Wembley mogen om de finale te spelen. Dat is fantastisch voor de fans. Ik ben wel teleurgesteld met ons spelniveau", besluit de man die het seizoen nog begon bij FC Portsmouth. (P)



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties