Den Boer: "Ik mis rust in het spel van Anderlecht"

Den Boer: "Ik mis rust in het spel van Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht is nog steeds op zoek naar zijn eerste zege in 2009. In de beker gingen de Brusselaars onderuit tegen KV Mechelen en in de competitie kwam Cercle Brugge winnen in het Astridpark. De wedstrijd tegen AA Gent werd dan weer afgelast.

"Ze verliezen niet door het slechte spel, maar door het missen van kansen", geeft ex-voetballer Piet Den Boer zijn analyse van paars-wit in Sport/Voetbalmagazine. "Ik mis rust in het spel van Anderlecht, een aangever op het middenveld. Men roept: 'Het scorend vermogen ontbreekt', maar het is niet fair om alle druk op de schouders van Tom De Sutter te leggen. Als de diepe spits niet scoort, moeten de mensen rond hem scoren."

"Je hebt toch nog een andere spits en een aantal middenvelders? Oudere spelers moeten een deel van de druk op hun schouders nemen. Het is een probleem van heel Anderlecht dat ze niet scoren, niet van De Sutter alleen", oordeelt Den Boer. "Ook de fitheid van Frutos moet daar toch doorwegen, sportief en op het menselijke vlak. Maar ze blijven wel een volwaardige titelkandidaat."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties