Roda ten onder, Feyenoord wint niet

Philippe Crols
| 1 reacties
Roda ten onder, Feyenoord wint niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Feyenoord en Roda blijven maar aanmodderen in de Nederlandse Eredivisie. Op zaterdag ging Roda JC de boot inbij Heerenveen. Feyenoord kwam in eigen huis dan weer niet verder dan een gelijkspel tegen Willem II.

Feyenoord - Willem II    1-1

Feyenoord kreeg in de eerste helft de beste kans, maar de kopbal van Andre Bahia spatte uiteen op de dwarsligger. Na de pauze kwamen de bezoekers op voorsprong. Jens Janse kon van dichtbij in doel koppen. Doelman Henk Timmer ging niet vrijuit. Een nieuwe nederlaag zat eraan te komen voor Feyenoord, maar Willem II miste de kansen om de wedstrijd te beslissen. Dat brak de Tilburgers zuur op.  In de laatste minuut van de blessuretijd kon Andwele Slory alsnog gelijkmaken.


Heerenveen - Roda JC    2-0

Heerenveen blijft bovenaan meedraaien. Het zette Roda JC constant onder druk en dat leverde net voor rust een doelpunt op. Eric Addo ging vreselijk in de fout en vervolgens speelde de thuisploeg het heel erg mooi uit. Roy Beerens mocht de bal uiteindelijk in doel schieten. Net na rust was de wedstrijd dan gespeeld. Danijel Pranjic (foto) scoorde vanop de stip.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties