Pogrebnyak wil wel bij Zenit St.-Petersburg blijven

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Pogrebnyak wil wel bij Zenit St.-Petersburg blijven
Foto: © SC

Andrei Arshavin lijkt op weg te zijn naar FC Arsenal, maar spits Pavel Pogrebnyak wil wel bij Zenit Sint-Petersburg blijven. Hij maakte een einde aan alle speculaties terwijl nochtans heel wat clubs uit de Premier League hem willen binnenhalen.

"Er is de afgelopen weken inderdaad heel wat interesse geweest, maar er is ook erg veel onzin gepubliceerd. Ik ben daar behoorlijk ziek van geweest. Ik sta hier nog één jaar onder contract en ik heb zeker de intentie niet om te vertrekken. Ik hoop dat ik hiermee de speculaties kan stoppen. Ik wil me nu kunnen concentreren op mijn werk en dat is voetbal", aldus de 25-jarige Russische international in het blad Sport-Express.

Pavel Pogrebnyak is een erg belangrijke speler voor Zenit Sint-Petersburg. Hij had een groot aandeel in de Russische landstitel in 2007, de winst van de UEFA-beker (ook al miste hij de finale door schorsing) en de Europese Supercup. In de laatste maanden van vorig seizoen kende Pogrebnyak een mindere periode waarin hij maar drie keer kon scoren. De spits wijt dat aan alle speculaties rond zijn persoon.

De twee clubs die het meeste interesse hadden in Pogrebnyak waren Bolton Wanderers en vooral FC Everton. "Ik stond op het punt om voor Everton te tekenen, maar uiteindelijk lag de transfersom voor hen te hoog. Ik wil ooit wel eens in de Premier League spelen, maar momenteel is Zenit mijn werkgever", besluit de ploegmaat van Nicolas Lombaerts.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties