Spalletti neemt boze Panucci op de korrel

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Spalletti neemt boze Panucci op de korrel
Foto: © SC

Luciano Spalletti, de coach van AS Roma, heeft op zijn beurt uitgehaald naar Christian Panucci. De Italiaanse international had eerder gezegd dat hij respect mist van de oefenmeester. Panucci speelde allicht zijn laatste match al voor AS Roma.

"Heb ik de eer van Christian Panucci aangetast? In welk opzicht? Ik sta altijd open voor een gesprek, of het nu in positieve of in negatieve zin is. Ik heb in allerlei kranten zijn uitspraken gelezen, maar van hemzelf heb ik niets vernomen. Hij moet leren de keuzes van de trainer te accepteren en door hard werken bewijzen dat ik ongelijk had", foeterde Luciano Spalletti in de aanloop van het bekerduel tegen Palermo in de Italiaanse kranten.

Spalletti kan maar weinig begrip opbrengen voor de uitspraken van Panucci. "Christian voelt zich alleen gerespecteerd als hij een basisplaats krijgt. En als je hem dat niet geeft, dan heb je het gedaan bij hem. Hij heeft niet alleen mij, maar ook het hele team teleurgesteld. Dit seizoen hebben ook al spelers als Francesco Totti, Alberto Aquilani en Simone Perrotta op de bank gezeten", besluit de oefenmeester van AS Roma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties