Steppe wil over een maand opnieuw het veld op

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Steppe wil over een maand opnieuw het veld op
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kenny Steppe vertelde in de loop van woensdag dat hij dit seizoen zeker nog zal kunnen spelen. Begin december kreeg de doelman van SC Heerenveen last van zijn rug, maar dat betekent voor hem niet het einde van zijn seizoen.

"Ik was nog nooit lang geblesseerd en net nu ik naar het buitenland vertrek, is het van dat. Tijdens een training maakte ik een verkeerde beweging en ik voelde meteen dat er wat mis was. Zelfs gewoon wandelen was al een probleem", aldus Kenny Steppe op Sporza.

De gewezen doelman van Germinal Beerschot laat zich iedere dag behandelen door een fysiotherapeut. Hij moet zich rustig houden, maar mag wel lopen op een hometrainer. Vorige week deed het gerucht de ronde dat het seizoen van Steppe voorbij was, maar dat ontkent de doelman met klem.

"Momenteel gaat het heel goed. De medische staf vindt dat ik met sprongen vooruit ga. Ik wil over een maand al topfit zijn", sprak Steppe. 

De fysiotherapeut is iets voorzichtiger. "Er wordt geroepen dat hij een hernia heeft, maar daar zijn we voorzichtig mee. Kenny heeft wel uitstralingsproblemen naar rug en been, maar geen uitval. Ik durf wel niet te voorspellen hoe lang zijn herstel nog zal duren." (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties