Eboue krijgt rood en verontschuldigt zich

Philippe Crols
| 0 reacties
Eboue krijgt rood en verontschuldigt zich
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emmanuel Eboue kreeg afgelopen weekend een rode kaart tijdens de wedstrijd tegen Tottenham. De speler van Arsenal bood na afloop van de derby zijn excuses aan.

"Ik wil mij verontschuldigen voor mijn rode kaart bij mijn teammaats en fans", sprak Emmanuel Eboue (foto) tegenover de BBC. Over die rode kaart zei de gewezen speler van Beveren het volgende: "Ik weet niet waarom ik die eerste gele kaart kreeg. Volgens mij deed ik niets verkeerd. De tweede gele kaart was dan weer wel terecht", aldus Eboue.

"Ik ben wel blij dat mijn ploegmaats nog een puntje uit de brand sleepten. Ik weet dat ik een fout heb gemaakt en dat mag eigenlijk niet. Wedstrijden tegen Tottenham zijn voor Arsenal altijd bijzonder belangrijk. Niet alleen voor de spelers en bestuur, maar vooral voor de fans", weet de Ivoriaan.

Vooraleer Eboue werd uitgesloten, zag hij ook nog een doelpunt afgekeurd worden. "Ik weet niet waarom de scheids het doelpunt afkeurde. Hij zei dat ik Jonathan Woodgate had geduwd, maar dat klopt niet", besloot de speler van Arsenal.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties