UPDATE: Portsmouth zet Adams op straat

Mathias Dumarey
| 0 reacties
UPDATE: Portsmouth zet Adams op straat
Foto: © SC

Volgens de Britse media zal FC Portsmouth vandaag officieel bekendmaken dat Tony Adams niet langer meer manager is van de Zuid-Engelse club. De ex-speler van Arsenal volgde eind oktober Harry Redknapp op die naar Tottenham Hotspur verhuisde.

FC Portsmouth kon in zijn laatste zestien wedstrijden in de Premier League maar twee partijen winnend afsluiten. Dit weekend werd nog op een knullige manier verloren van topclub Liverpool met 2-3. Na de nederlaag liet Tony Adams weten dat hij nog steeds het vertrouwen van het bestuur van Pompey geniet, maar de Britse pers heeft daar serieuze twijfels bij.

Op 28 oktober volgde Tony Adams Harry Redknapp op die niet aan de verleiding kon weerstaan om bij Tottenham Hotspur de Spanjaard Juande Ramos op te volgen. Adams was assistent van de rossige manager die vorig seizoen de club uit het Fratton Park de FA Cup bezorgde.

Door de negatieve reeks staat Portsmouth momenteel op een zestiende plaats in de Premier League. Het behoudt nog één punt voorsprong op de degradatieplaatsen. De club is ook al uitgeschakeld in de FA Cup door tweedeklasser Swansea. Er zijn nog veertien competitiewedstrijden te spelen over het Kanaal.

UPDATE: Portsmouth heeft zoals verwacht Tony Adams zijn congé gegeven. Ook zijn Nederlandse assistent John Metgod moet Fratton Park verlaten. Paul Hart, verantwoordelijke voor de jeugdopleiding van de club, neemt voorlopig de honneurs waar.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties