Bölöni ziet nog weinig kans op kwalificatie

Mathias Dumarey
| 15 reacties
Bölöni ziet nog weinig kans op kwalificatie
Foto: © SC

Na de zware 3-0-opdoffer in de heenwedstrijd van de 1/16 finales van de UEFA-beker op het veld van het Portugese SC Braga ziet Standardcoach Laszlo Bölöni maar weinig kans om zich nog te kwalificeren. "Mijn ploeg mist ervaring", liet hij weten aan Sporza.

"We maken nog erg weinig kans om ons te kwalificeren voor de volgende ronde. Braga heeft ons vandaag (gisteren, nvdr) op technisch niveau, fysiek en in de duels gedomineerd. Onze ploeg is te jong en heeft te weinig ervaring om daarmee om te gaan", aldus Laszlo Bölöni (foto boven).

"Zonder Steven Defour, Mohamed Sarr en Dante Bonfim, die vertrokken is, redden we het niet. Tegen de kleinere ploegen in België lukt het nog wel, maar niet in Europa. Mentaal waren we ook niet sterk. Mijn ploeg heeft het echt laten afweten", ging de Roemeen verder.

Zondag moet Standard naar Anderlecht dat gisteren opnieuw de leidersplaats overnam van de Rouches. "We zullen wel zien wat het geeft. Eén ding is zeker: deze match heeft ons echt pijn gedaan", besloot Bölöni. [MDN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties