Prica kiest weer voor voetbal in Scandinavië

Prica kiest weer voor voetbal in Scandinavië
Foto: © SC

Rade Prica voetbalt vanaf dit weekeinde voor de Noorse topclub Rosenborg BK uit Trondheim. Hij komt over van de Engelse topklasser FC Sunderland waar hij niet kon doorbreken. Dit weekend speelt hij zijn eerste wedstrijd tegen Vålerenga IF

Vorig jaar maakte Rade Prica in januari de overstap van de Deense topclub Aalborg BK. Een succes werd het niet voor de Zweed want hij verscheen maar zes keer tussen de lijnen en iedere keer was dat als invaller. Dit seizoen paste hij al helemaal niet meer in de plannen van eerst Roy Keane en nu Ricky Sbragia.

Het enige lichtpuntje was zijn doelpunt vorig seizoen in de met 2-0-gewonnen wedstrijd tegen Birmingham City. Bij Sunderland zijn ze ook niet ontevreden over Prica en zijn houding. "Alhoewel de samenwerking geen succes was, was hij op en top professional. Vorig seizoen maakte hij ook een heel belangrijk doelpunt en we wensen hem dan ook het allerbeste", laat Sbragia nog weten op de website van Sunderland. Eerder speelde Prica ook nog voor het Duitse Hansa Rostock.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties