Babel: 'Winnen CL voornaamste doel'

Nico Wieme
| 1 reacties
Babel: 'Winnen CL voornaamste doel'
Foto: © SC

Liverpool beleefde dinsdag een glorieavond door Real Madrid met 4-0 te verslaan. Ryan Babel sprak na afloop van het gewonnen Champions Leaguetreffen meteen de ambities van de Reds.

“Een fantastische voetbalavond”, omschreef Ryan Babel de glorieuze 4-0-zege tegen Real Madrid. “Zij moesten komen en wij hebben daar goed op geanticipeerd. We kwamen er een paar keer goed en snel uit in de eerste helft”, analyseerde de Liverpoolspeler de wedstrijd voor de camera’s van de NOS.
 
“We kwamen 2-0 voor. Er zat aan beide treffers misschien wel een luchtje. Daarna moest Real meer risico nemen, waardoor er voor ons nog meer ruimte ontstond. Waar ik het meeste van genoten heb? Dat Dirk Kuijt en ik het Nederlandse onderonsje hebben gewonnen”, lachte Babel.
 
De Nederlander in Engelse loondienst richt zijn vizier nu volop op het winnen van de Champions League. “In het begin van het seizoen was het kampioenschap het hoofddoel. Maar na de nederlaag tegen Middlesbrough van vorige week heeft manager Rafael Benitez gezegd dat we ons moeten richten op de tweede plaats, omdat Man United weinig weggeeft. Het winnen van de Champions League is nu ons voornaamste doel.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties