Mears wil graag langer in Marseille blijven

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mears wil graag langer in Marseille blijven

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tyrone Mears kopte Olympique Marseille naar de kwartfinale van de UEFA-beker. De verdediger wordt gehuurd van Derby County maar wil in de toekomst graag bij de Zuid-Franse club blijven voetballen.

Tot voor enkele weken moest Tyrone Mears, een Jamaicaan, vooral op de invallersbank toekijken hoe Olympique Marseille presteerde. Bij de topper tegen Paris Saint-Germain vorige zondag, mocht hij toch eens vanaf de start opdraven en hij zette een sterke prestatie neer. Dat deed hij nog eens fijntjes over woensdag tegen Ajax Amsterdam.

Mears kwam nog maar drie keer in actie voor de Provencaalse club maar wil desondanks heel graag blijven. Hij hoopt dan ook dat Marseille gebruik zal maken van de aankoopoptie in zijn contract. "Ik heb heel lang geduldig moeten zijn, maar in de jongste twee wedstrijden liep het geweldig voor mij. Het gaf een fantastisch gevoel om de beslissende treffer te scoren tegen Ajax en de ploeg naar de volgende ronde te helpen", aldus Mears.

"Het deed heel wat wenkbrauwen fronsen dat ik naar Frankrijk trok, maar de Franse stijl van voetballen past bij mij. Ik ben hier gelukkig, de fans zijn fantastisch en coach Erik Gerets maakt van mij een betere speler", aldus Mears op de website van de club.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties