Speler zoekt club via Voetbalkrant

Speler zoekt club via Voetbalkrant

Voetbalkrant.com hielp vorig seizoen enkele spelers aan een nieuwe club en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Wij zijn nog maar maart, maar een eerste speler doet al een beroep op de hulp van Voetbalkrant.com.

Maxime Leemans is een 18-jarige centrale verdediger die momenteel actief is bij de beloften van RFC Seresien. De tiener is reeds een boom van een vent, want hij meet 1m98 bij 89kg. Aangezien de rechtsvoetige, kopbalsterke speler nog niets van zijn huidige club heeft gehoord omtrent een verlenging van zijn aflopend contract, is hij op zoek naar een nieuwe club.
 
Graag zou Leemans bij een club uit derde of vierde klasse spelen en heeft hij er niets op tegen om het seizoen te beginnen bij de beloften. Mocht een club uit eerste provinciale hem contacteren, dan zou hij graag opgenomen worden in de A-kern. De verdediger is op zoek naar een ploeg uit de provincies Limburg, Luik of Luxemburg.
 
Wenst u meer informatie of contact op te nemen met deze speler, stuur dan een e-mail naar info@voetbalkrant.com en wij verschaffen u de nodige informatie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties